Oxxio Cashback Actie

Ben je op zoek naar een nieuw energiecontract met een lekkere welkomstbonus? Dan mag je deze mooie cashback aanbieding van Oxxio zeker niet missen! Als je nu een contract afsluit bij Oxxio voor 1 Jaar Vast krijg je een cashback van minimaal €235. Deze cashback kan oplopen indien je meer verbruikt of het contract voor langere duur aangaat. Meer weten over Oxxio?

Sluit nu een 1-jarig contract af bij Oxxio en profiteer 1 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zul je het komende jaar ook niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen.

Of wil je liever een hoger cashback bonus? Kies dan voor een drie jarig contract. Daar krijg je minimaal €260 cashback!

Je bent daarnaast niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% groene energie!


Oxxio App

Oxxio heeft ook een super handige app. Je kunt met deze app je energieverbuik zien en de app helpt je energie besparen. Heb je vragen? Dan kun je gebruik maken van O. Zelfs ‘s avonds en in het weekend. O houdt ook je gebruik in de gaten, verbuik je ineens heel veel energie, dan krijg je direct een melding. Zit je wel eens ’s avonds alleen thuis? Maak je geen zorgen, O is je beste vriend.


Energiekosten bij Oxxio

Energiepakket 1 Jaar Vast 3 Jaar Vast
Cashback €235,00 €260,00
Stroom Enkel € 0,18561 € 0,18423
Stroom Normaal € 0,19192 € 0,19059
Stroom Dal € 0,17886 € 0,17740
Gas€ 0,61409 € 0,61228

Stroometiket geeft je meer inzicht

Het Stroometiket laat zien wat de samenstelling is van Oxxio’s elektriciteit. Hierop kun je zien welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen de stroom is.

Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

klik op afbeelding voor vergroting

oxxio Stroometiket

Overstappen naar Oxxio, fluitje van een cent

Klant worden van Oxxio is heel gemakkelijk. Je hoeft bijna niks te doen. Nadat je bent aangemeld zorgt Oxxio ervoor dat je huidige contract wordt opgezegd. Nadat je klant bent geworden van Oxxio kan je gelijk inloggen via de Oxxio App en kun je de status van je aanmelding volgen.

  1. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail van Oxxio. Je kunt de status volgen op de Oxxio App.
  2. In de bevestigingsmail vind je je termijnbedrag en startdatum van je contract.
  3. Een dag voor de start van je levering moet je je meterstand doorgeven. Heb je een slimme meter? Dan gaat het automatisch.
  4. Oxxio zegt je oude contract op. Je hoeft hier niks voor te doen.
  5. Vanaf nu ontvang je energie van Oxxio en krijg je toegang tot de supereasy app service.

Is het toch niet helemaal de aanbieding waar u naar op zoek was? Bekijk ook andere energieacties en kortingen en kies de aanbieding die het beste bij je past!