Over Ons

Meer over Onlineenergievergelijker.nl

Onafhankelijk energie vergelijken voor iedereen!

Wie het dichtst bij het vuur zit, warmt zich het best

Onlineenergievergelijker.nl is één van de meest bezochte energievergelijkers op het web en daar zijn wij trots op! Jaarlijks maken vele duizenden overstappers gebruik van onze energievergelijker om zich aan te sluiten bij een nieuwe energieleverancier.

Het doel van Onlineenergievergelijker.nl is niet alleen het verlagen van jouw energierekening, maar ook het creëren van duidelijkheid over hoe de kosten van jouw energierekening worden opgebouwd. Lees meer over de voordelen van onze online energievergelijker, in de onderstaande tekst.


Stap over en tel uit je winst

Met onze onafhankelijke energievergelijker-tool kan je niet alleen zien welke energietarieven andere energieleveranciers hanteren en welke kortingsacties er op dit moment zijn, maar kan je ook ontdekken welke energieleverancier de beste tarieven voor jouw situatie hanteert.

Meer dan 36 energieleveranciers in onze vergelijker bieden tegen elkaar op om jou de beste prijs te bieden. Hoe beter de prijs, hoe hoger wij de energieleverancier plaatsen in onze vergelijker.


Wees geen slaper, stap over!

De energiebranche in Nederland is lang een sector geweest waar consumenten slechts weinig inbreng in hadden en waar maar weinig informatie over te vinden was. Sinds 2004 is de Nederlandse energiemarkt geliberaliseerd en mogen wij zelf bepalen bij welke energieleverancier wij ons aansluiten. Volgens toezichthouder ACM stappen energieconsumenten steeds vaker over van energie. Om deze reden willen wij met jou samenwerken om zo meer transparantie te creëren. Je wilt natuurlijk wel weten van wie jij energie afneemt en tegen welk tarief.

Geen onduidelijkheden en hoge energierekeningen meer. Kies nu bewust voor lagere prijzen en meer transparantie.