Gas en Licht Vergelijken – Vergelijk Gas, Water & Elektra!

Gas en licht vergelijken

Gas en licht vergelijken en de goedkoopste energieleverancier vinden is met onze gas en licht vergelijker zo gedaan!

Onze gas en licht vergelijker is 100% onafhankelijk, regelt gratis je overstap en gegarandeerd je daarnaast een overzicht van de allerbeste gas en licht aanbiedingen.

Gas en licht afsluiten doe je ook met behoud van onze 100% laagsteprijsgarantie. Ergens anders goedkoper kunnen regelen? Dan betalen wij jou het verschil terug!

Begin met
vergelijken

laagste prijsgarantie energie
eneco logo
nuon logo
essent logo
greenchoice logo
energiedirect logo
oxxio logo

Beoordeeld in onze energievergelijker

eneco logo
7,6
nuon logo
7,7
essent logo
7,5
oxxio logo
7,3
greenchoice logo
8,6
eon logo
7,3
OEV brand

Gas licht vergelijken zonder
onduidelijkheden, altijd de beste deal

OEV brand

Gratis overstapservice,
nooit zonder gas en stroom

OEV brand
OEV brand

Altijd goedkoper dan direct bij
de energieleverancier

OEV brand

Goedkopere gas en elektra? Wij betalen
het verschil terug

OEV brand

Alles netjes op de e-mail + 14 dagen
bedenktijd

Overstapcases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Baak, Leiden

Bekijk case
stap elk jaar over
Snelle besparing

Ik stap elk jaar over, deze site maakt dat heel gemakkelijk!

– J. Veken, Delft

Bekijk case

Gas water licht kosten 2019

Gas water licht kosten vergelijken bij verschillende leveranciers kan een behoorlijk lastige klus zijn. Niet alle leveranciers noteren hun prijzen voor gas, water en licht op dezelfde manier.

Daarnaast is voor ieder gezin de behoefte aan deze drie hulpbronnen verschillend. Gas en elektra vergelijken is dan ook persoons of gezinsverbonden. Een alleenstaande man verbruikt veel minder dan een gezin met drie kinderen. Daarom zullen voor deze twee huishoudens ook verschillende gas en licht leveranciers voordeliger zijn. De goedkoopste elektra en gas aanbieders van 2019 staan bovenin onze energievergelijker. Onze vergelijkingssite is uiteraard 100% onafhankelijk.

Zorgeloos overstappen van gas en licht

De Online Energievergelijker helpt je over deze problemen heen komen. Bij ons hoeft de prijzen van gas, water en licht berekenen niet door jouw gedaan te worden. Gas elektra vergelijk je via onze handige tool. Wij vinden goedkopere energie voor je en doen al het papierwerk. Op onze website hoef je alleen maar de relevante gegevens in te vullen en de berekeningen worden dan voor je gedaan.

Daarna kan je energie vergelijken bij verschillende aanbieders om zo de goedkoopste aanbieder tussen alle andere uit te pikken. Water, gas en licht vergelijken wordt zo gemakkelijker dan ooit! Wanneer je op onze website de gas en licht tarieven van jouw huidige energieleverancier vergelijkt met de concurrentie, is de kans groot dat je ontdekt dat je veel goedkoper uit kunt zijn door over te stappen. Gas en licht afsluiten kost slechts enkele minuten van je tijd.

Gas of Elektra vergelijkers? Alle aanbiedingen op maat!

Gas en licht, gas en elektra, gas en stroom, noem het hoe je het noemen wilt. Waar het jou waarschijnlijk om gaat is dat je energieprijzen wilt vergelijken en wilt overstappen of een nieuw energiecontract wilt afsluiten om zo goedkoop mogelijk gas en licht af te nemen. In dit geval ben je bij Onlineenergievergelijker.nl aan het juiste adres. Want in tegenstelling tot veel andere gas en licht vergelijkers, kan je bij ons ook zakelijke energie vergelijken, of een vergelijking maken met de optie dat je energie teruglevert doormiddel van bijvoorbeeld zonnepanelen! Gas en licht afsluiten met de laagste prijsgarantie en een gratis overstapservice. Heb je vragen? bel dan met onze gratis overstapservice via 020 531 76 74.

Was de informatie op deze pagina nuttig?
Gas en licht vergelijken
Score: 8.6/10. Op basis van 518 beoordelingen

Doe de gratis rekeningscan


beveiligde lock shield

Deze site maakt gebruik van een beveiligde verbinding

De rekeningscan

Het goedkoopste energiecontract vindt je met de Rekening Scan

Looptijd energiecontract

Wat bij het overstappen energie het belangrijkste is om te weten, is hoe lang jouw energiecontract bij jouw huidige energieleverancier loopt. De meeste gas en licht leveranciers sluiten contracten af met een duur tussen de 1 en 3 jaar.

Als de duur van jouw energiecontract verlopen is, kan je in principe zonder problemen overstappen naar een andere energieleverancier. Wanneer het contract bij jouw oudere leverancier nog loopt, moet je het contract uitzitten of een overstapboete betalen. De hoogte van deze boete verschilt per energieleverancier, maar ligt meestal tussen € 50 en € 150.

Soms kan het overstappen naar een andere energieleverancier zo voordelig zijn, dat je de boete voor het overstappen kunt betalen en alsnog goedkoper uit kunt zijn. De meeste gas en licht leveranciers bieden een welkomstpremie aan die in de meeste gevallen de boete opdekt.

Hoe werkt de overstap

Overstappen naar een andere aanbieder is zeer eenvoudig; na het invullen van je aanvraag op deze website, zal je nieuwe energieleverancier het contract bij je oude leverancier opzeggen. Je hoeft daar zelf geen actie meer voor te ondernemen. Let op: bij een verhuizing moet je wél zelf je oude energiecontract opzeggen. Na 1 à 2 weken ontvang je een werkomstbericht van je nieuwe leverancier van gas en licht. Je nieuwe leverancier zal je vervolgens vragen om je meterstanden door te geven. Doe dit zo snel mogelijk om te voorkomen dat het gebaseerd wordt op een schatting.Wat is gas water licht en waarom aanbieders vergelijken?

In de volksmond wordt gas water licht vaak gebruikt om de vaste lasten voor energie en water aan te duiden. Voor wat betreft gas en licht is het mogelijk om te vergelijk en zelf een leverancier te kiezen. Zo kan je profiteren van voordeligere energietarieven en welkomstkortingen. Voor wat betreft de watervoorziening zit je gebonden aan de netbeheerder je kunt geen waterleveranciers vergelijken en overstappen. Echter is water ook de laagste kostenpost wanneer je kijkt naar gas water en licht.

Gas licht vergelijkers, 100% de goedkoopste gas en elektra vergelijken!

Gas en licht vergelijken doe je niet dagelijks. Wanneer je dus wel aan gas licht vergelijken gaat beginnen, is het verstandig om gebruik te maken van een goede en onafhankelijke gas en licht vergelijker waar alle gas en elektra leveranciers in staan. Wij weten overigens niet of alle gas licht vergelijkers ook cashbackvergelijken, maar cashbackvergelijken kan bijvoorbeeld ook in de vorm van een energie aanbieding. De kortingen van deze aanbieders zie je duidelijk in de vergelijkers staan en zijn al verwerkt in je maandbedrag. Overigens kan je altijd gas en elektra vergelijken en overstappen wanneer je wilt. Mocht jij vast zitten aan een energiecontract bij je energieleverancier? Dan zal onze overstapservice jou hiervan op de hoogte stellen!