Nuon Powerdeal (€ 250,- Korting!)

Ben je op zoek naar een nieuw energie contract met een mooie korting? Dan mag je deze fantastische energieaanbieding van Nuon zeker niet missen! Je krijgt nu bij een energiecontract van Nuon nu 5% loont-korting op je stroomverbruik. De Nuon Powerdeal aanbieding is veruit de meest aangevraagde energie aanbieding van Nuon ooit!

Je krijgt een korting van €250,- die wordt verrekend met je jaarafrekening plus 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Heb je nog een contract lopen bij een andere leverancier dan zal Nuon wachten tot de einddatum van het contract om de overstapboete te voorkomen, mits je contract binnen twee maanden afloopt. Stap je over op een Nuon Powerdeal actie, dan is de overstapservice helemaal gratis. Geen onnodig papierwerk dus en nooit zonder stroom!

Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten.


Waarom kiezen voor Nuon?

 • Nuon regelt je overstap.
 • Makkelijk je verbruik zien op de Nuon app.
 • Nuon geeft je bespaar tips.
 • Met Nuon Exclusief spaar je voor cadeaus met korting.

Voordelen

 • Ontvang een korting van € 250 met de Nuon Powerdeal
 • Een korting van 5% op stroom die oploopt tot 25%
 • Tot 1 jaar is je stroom en gas een vaste prijs

Nadelen van de Nuon Powerdeal actie

 • Als je al een leverancier hebt, moet je daar afscheid van nemen.
 • Dit aanbod is alleen geldig als je een stroom en gas contract afsluit.


Nuon Blijven Loont

Nuon beloont hun trouwe klanten. Dit doen ze door korting te geven op variabele leveringskosten van stroom. De korting kan oplopen tot 25%, elke jaar krijg je 5% extra korting.

Ben je al klant? Dan start je korting op 10%. Ben je nog geen klant? Dan start je korting op 5%.

Groene en Grijze Stroom

Het Stroometiket laat zien wat de samenstelling is van Nuon’s elektriciteit. Hierop kun je zien welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen de stroom is.

Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken.

Nuon is een onderdeel van Vattefal. Vattenfal is een van de grootste stroom producenten in Europa. Ze willen graag groeien in duurzame energie. Ze investeren daarom meer dan de helft in duurzame energie. En dan gaat het voornamelijk om windenergie. Het is belangrijk om een goede balans te hebben tussen grijze en groene stroom. Zo is je energie betaalbaar en betrouwbaar.

klik op afbeelding voor vergroting

Essent Stroometiket

Hoe wordt ik klant van Nuon?

Het werkt als volgt:

 1. Stel je energieproduct samen en verstuur je aanvraag.
 2. Binnen een week ontvang je een bevestiging e-mail of brief. Je ontvangt ook een welkom brief en de bevestiging van je contract met ingangsdatum
 3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
Was de informatie op deze pagina nuttig?
Nuon Powerdeal (€ 250,- Korting!)
Score: 9/10. Op basis van 64 beoordelingen