GRATIS JBL E55 bluetooth koptelefoon bij Essent

Ben je op zoek naar een nieuw energiecontract met groene stroom én een mooi cadeau er bij? Dan mag je deze mooie energieaanbieding van Essent zeker niet missen! Je krijgt nu bij een 1-jarig contract van Essent een JBL E55 bluetooth koptelefoon cadeau! Met de JBL E55 kun je jouw favoriete muziek waar en wanneer dan ook luisteren. Dat wordt dus lekker muziek luisteren op groene energie, dat is pas verantwoord!

Sluit nu een Groene Gas & Licht Zeker contract af bij Essent en profiteer 1 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zul je het komende jaar ook niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen. Meer informatie over energieleverancier Essent??

Je bent daarnaast niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame windenergie.


GRATIS JBL E55

Als je een eenjarig Groene Stroom & Gas Zeker afsluit bij Essent ontvang je een JBL E55 koptelefoon gratis. Je kunt met deze koptelefoon altijd en overal uren lang genieten van je favorite muziek. Deze koptelefoon beschikt over bluetooth, zo is het erg makkelijk om hem te koppelen aan je telefoon zonder dat je een draadje nodig hebt. Je kunt er ook altijd voor kiezen om het draadje alsnog te gebruiken als dat je voorkeur is, die wordt ook bijgeleverd. De koptelefoon beschikt over een 3,5 mm mini-jack. Kies je ervoor om de koptelefoon te gebruiken d.m.v bluetooth, dan is de oplaadtijd 2 uur en gaat hij 20 uur mee. Ook is de koptelefoon vrij licht, hij weegt slechts 232 gram.
Productnaam

JBL E55

Gewicht

232 gram

Breedte

20,6 cm

Hoogte

22,3 cm

Diepte

10,2 cm

Type

Over ear

Geluidsweergave

Stereo

Frequentiebereik

20,0 – 20.000,0 Hz

Gevoeligheid

4.0

Bluetooth

Bluetooth-versie

4.0

Aansluitingen

3.5 mm mini-jackEnergietarieven bij dit contract

Groene Stroom per kWh

Verbruik enkeltarief € 0,19433*

Gas per m3

Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,63760*

*prijs gemeten op 28-11-2017


100% Groene WindStroom

Essent maakt gebruik van Groene WindStroom, dit houd in dat de stroom 100% opgewekt wordt door windmolens uit Nederland. Hier komt geen CO2 bij vrij en is dus een zeer schone vorm van groene energie. Wilt je milieubewust zijn? Kies dan voor WindStroom!

Essent werkt aan een schoon klimaat

Essent en HIER werken samen. Zij zorgen ervoor dat Nederland groener wordt. Essent en HIER willen dat elke Nederlander groene stroom uit eigen land gaat gebruiken. Dat is de reden dat HIER en Essent partners zijn.

Stroometiket geeft je meer inzicht

Het Stroometiket laat zien wat de samenstelling is van Essent’s elektriciteit. Hierop kun je zien welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen de stroom is.

Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

klik op afbeelding voor vergroting

Essent Stroometiket

Hoe stap ik over?

Nog geen energieleverancier

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Essent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.

Overstappen naar Essent

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Essent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van jouw huidige energieleverancier.
  6. Essent informeert je vervolgens over wat jouw termijnbedrag wordt.