Gratis PSV-Shirt + €100,- fanshop cadeaubon bij Energiedirect

Ben jij een echte PSV fan? En ben je op zoek naar een nieuw energiecontract met groene stroom én een mooi cadeau er bij? Dan mag je deze mooie energieaanbieding van Energiedirect zeker niet missen! Je krijgt nu bij een tweejarig contract van Energiedirect een PSV-shirt en een cadeaubon ter waarde van € 100,- voor de PSV-fanshop! Met deze cadeaubon heb je keuze uit allerlei PSV goodies.

Sluit nu een Stroom & Gas 2 Jaar Vast contract af bij Energiedirect en profiteer 2 jaar lang van voordelige vastetarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zul je de komende 2 jaar ook niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen.

Je bent daarnaast niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame energie.


Gratis PSV-shirt en € 100,- Cadeaubon voor de PSV-fanshop

Als je een tweejarig Stroom & Gas 2 Jaar Vast afsluit bij Energiedirect ontvang je een PSV-shirt en een PSV-fanshop cadeaubon ter waarde van € 100,-. Je kunt met deze cadeaubon kiezen uit een groot assortiment van PSV producten

Hoe werkt het? Als je het energiecontract Stroom & Gas 2 jaar vast hebt afgesloten bij Energiedirect wordt de kaart opgestuurd binnen 2 weken na de wettelijke afkoeltermijn die twee weken duurt. Op deze kaart staat een tegoed ter waarde van het wedstrijdshirt (€ 85,-) plus het Fanstore tegoed € 100,-. De kaart is geldig tot 1 juli 2018. Je gebruikt de kaart in de Fanstore van PSV in het Philips Stadion of online via de webshop van PSV: www.psvfanstore.nl. Niet al het tegoed hoeft direct besteed te worden.Energietarieven bij dit contract

Groene Stroom per kWh

Verbruik enkeltarief € 0,19445*

Gas per m3

Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,62719*

*prijs gemeten op 13-12-2017


100% Groene Stroom

Energiedirect maakt gebruik van Groene Stroom, dit houd in dat de stroom 100% opgewekt wordt door natuurlijke bronnen zoals water, wind of zon uit europa. Hier komt geen CO2 bij vrij en is dus een zeer schone vorm van energie. Wil je milieubewust zijn? Kies dan voor GroeneStroom!

Energiedirect Regelneef

Energiedirect heeft een super handige app die Regelneef heet, wat kan je nou met zo’n app? je kan bijna alle energiezaken regelen met deze app zoals dat je jouw termijnbedrag kan checken of het matcht met je verbruik en je kan voorkomen dat je onverwacht moet bijbetalen op je jaarrekening.

Stroometiket geeft je meer inzicht

Ieder jaar geeft Energiedirect je het stroometiket met de informatie over de samenstelling van de stroom die je van Energiedirect hebt ontvangen. Het stroometiket laat zien welke bronnen we gebruikt hebben voor de opwekking van de aan jou geleverde stroom in het betreffende jaar.

Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

klik op afbeelding voor vergroting

Energiedirect Stroometiket

Hoe stap ik over?

Nog geen energieleverancier

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Energiedirect. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Energiedirect.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Energiedirect je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.

Overstappen naar Energiedirect

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Energiedirect. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Energiedirect.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Energiedirect je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van jouw huidige energieleverancier.
  6. Energiedirect informeert je vervolgens over wat jouw termijnbedrag wordt.

Is het toch niet helemaal de aanbieding waar u naar op zoek was? Bekijk ook andere energiecontracten met kado en kies de aanbieding die het beste bij je past!