Feyenoord Fanshop cadeaubon t.w.v. €200,- bij Qurrent!

Ben je een echte Feyenoorder en op zoek naar een nieuw energiecontract met groene stroom én een mooi cadeau er bij? Dan mag je deze mooie energieaanbieding van shirtsponsor Qurrent zeker niet missen! Je krijgt nu bij een driejarig contract van Qurrent een Feyenoord Fanshop cadeaubon t.w.v. €200,-. Deze cadeaubon heb je alle keuze uit jouw favoriete Feyenoord goodies.

Sluit nu een 3-jarig contract voor stroom én gas af bij Qurrent en profiteer 3 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zal je de komende 3 jaar niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen.

Je bent daarnaast niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame energie.


Gratis Feyenoord Cadeaubon voor de Feyenoord fanshop € 200,-

Van Qurrent ontvang je bij je energiecontract dus een Feyenoord fanshop cadeaubon ter waarde van € 200,-. Je kunt met deze cadeaubon kiezen uit een groot assortiment van Feyenoord producten. Die €200,- is dus goed besteed! Je kunt daarmee zowel het uit- als thuis shirt kopen van je favoriete speler, een Feyenoord jas of misschien wel het trainingspak!

Hoe werkt het? Na het aanvragen van het contract voor stroom én gas bij Qurrent wordt de kaart opgestuurd. Je krijgt deze binnen 30 dagen thuisgestuurd. LET WEL OP: De kaart is alleen online te gebruiken en moet in één keer besteed worden.

Energietarieven bij dit contract

Groene Stroom per kWh

Verbruik enkeltarief € 0,1896*

Gas per m3

Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,5925*

*prijs gemeten op 14-12-2017


100% Groene Stroom

Qurrent maakt gebruik van Groene Stroom, dit houd in dat de stroom 100% opgewekt wordt door natuurlijke bronnen zoals water, wind of zon uit Nederland. Hier komt geen CO2 bij vrij en is dus een zeer schone vorm van energie. Wilt je milieubewust zijn? Kies dan voor GroeneStroom!

Stroometiket geeft je meer inzicht

Ieder jaar geeft Qurrent je het stroometiket met de informatie over de samenstelling van de stroom die je van Qurrent hebt ontvangen. Het stroometiket laat zien welke bronnen we gebruikt hebben voor de opwekking van de aan jou geleverde stroom in het betreffende jaar.

Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

klik op afbeelding voor vergroting

Qurrent Stroometiket

Hoe stap ik over?

Nog geen energieleverancier

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Qurrent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Qurrent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Qurrent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.

Overstappen naar Qurrent

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Qurent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Qurrent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Qurrent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van jouw huidige energieleverancier.
  6. Qurrent informeert je vervolgens over wat jouw termijnbedrag wordt.