Energie aanbieding

Nest Learning Thermostat voor slechts €99,- met gratis installatie bij Essent

Ben je op zoek naar een nieuw energiecontract met groene stroom én een slimme thermostaat? Kijk dan eens naar deze aanbieding van Essent! Je onvangt nu bij een driejarig energiecontract van Essent een Nest Learning Thermostat voor slechts €99,-. De installatie t.w.v. €99,- krijg je er gratis bij! Zo wordt het wel heel makkelijk om verantwoord te verwarmen. Zo zet je eenvoudig via je mobiele telefoon de verwarming even omlaag. Heb je het koud en wil je thuiskomen in een behaaglijk warm huis? Dan zet je de verwarming juist een paar graden omhoog, zodat je binnenkomt in een heerlijk warm huis! Sluit nu een Groene Stroom & Gas Zeker contract af bij Essent en profiteer 3 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zal je de komende drie jaar ook niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen. Je ben niet de enige die profiteert van deze geweldige energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame windenergie.

Nest Learning Thermostat

Als je nu een driejarig Groene Stroom & Gas Zeker afsluit bij Essent ontvang je een Nest Learning Thermostat voor slechts €99,- en ontvangt daarbij gratis installatie door een servicepartner. Met dit slimme apparaat wordt je leven een stuk makkelijker gemaakt. De Nest Learning Thermostat zorgt voor gemak, comfort en energiebesparing. Deze thermostaat wil je nooit meer kwijt! Miljoenen tevreden gerbuikers over de wereld hebben dit slimme apparaat in huis gehaald. Hij heeft al enorme hoeveelheden energie helpen besparen, en dat is nog maar het begin. Dit is de derde generatie Nest Learning Thermostat. Hij heeft een groter, duidelijker scherm en leert nóg beter wat je prettig vind. Zet hem gewoon hoger of lager. Na een paar dagen kent hij je persoonlijke ritme en zet dit om in een persoonlijk schema. Daarnaast is de thermostaat natuurlijk op afstand te bedienen. Zo bespaart een Nest Thermostat energie. Iedere dag energie besparen is helemaal niet zo moeilijk. Houd gewoon het blaadje in beeld. Je kunt zien hoeveel energie je per dag verbruikt en hoe het nog minder kan. Energiebedrijven over de hele wereld werken samen met Nest, waaronder Essent. Dit allemaal zodat meer huishoudens slimmer met energie om kunnen gaan. De Nest Learning Thermostat programmeert zichzelf.

Energietarieven bij dit contract

  Groene Stroom per kWh  
Verbruik enkeltarief € 0,19735*
  Gas per m3  
Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,65175*
*prijs gemeten op 20-12-2017  

100% Groene WindStroom

Essent maakt gebruik van Groene WindStroom, dit houd in dat de stroom 100% opgewekt wordt door windmolens uit Nederland. Hier komt geen CO2 bij vrij en is dus een zeer schone vorm van groene energie. Wilt je milieubewust zijn? Kies dan voor WindStroom!

Essent werkt aan een schoon klimaat

Essent en HIER werken samen. Zij zorgen ervoor dat Nederland groener wordt. Essent en HIER willen dat elke Nederlander groene stroom uit eigen land gaat gebruiken. Dat is de reden dat HIER en Essent partners zijn.

Stroometiket geeft je meer inzicht

Het Stroometiket laat zien wat de samenstelling is van Essent’s elektriciteit. Hierop kun je zien welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen de stroom is. Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

klik op afbeelding voor vergroting

Essent Stroometiket
 

Hoe stap ik over?

  Nog geen energieleverancier Het werkt als volgt:
  1. Meldt je aan bij Essent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  Overstappen naar Essent   Het werkt als volgt:
  1. Meldt je aan bij Essent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van jouw huidige energieleverancier.
  6. Essent informeert je vervolgens over wat jouw termijnbedrag wordt.
Is het toch niet helemaal de aanbieding waar u naar op zoek was? Bekijk ook andere energiecontracten met kado en kies de aanbieding die het beste bij je past!