Bol Cadeaukaart

Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 175,- bij Essent!

Ben je op zoek naar een nieuw energiecontract met goedkope groene stroom én een mooi cadeau naar keuze erbij? Dan is deze aanbieding van Essent de beste keuze voor jou! Je krijgt nu bij een driejarig contract van Essent een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €175,-. Deze cadeaukaart kun je naar eigen inzicht besteden aan het gehele assortiment dat Bol.com te bieden heeft. Je kiest dus zelf het cadeau dat je graag zou willen hebben. Dat kan dus zijn elektronica, cadeaus, maar ook gewoon huishoudelijke benodigdheden. Bol.com verkoopt immers (bijna) alles!

Met het driejarige Groene Stroom & Gas Zeker contract van Essent, profiteer 3 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Het gaat om vaste tarieven, waardoor je de komende drie jaar niet voor onaangename verassingen komt te staan; de tarieven zullen niet wijzigen.

Je bent daarnaast niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame windenergie. Daarnaast kan je natuurlijk een mooi cadeau voor jezelf of een ander uitzoeken op het vertrouwde Bol.com.

Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 175,-!

Als je een energiecontract afsluit bij Essent ontvang je een Bol.com cadeaubon ter waarde van €175. Je kunt deze cadeaubon inwisselen door naar de site te gaan van Bol.com en vervolgens bij het afrekenen te klikken op “Code Invoeren”. Je kunt je tegoed bekijken op uw Bol.com account. Wil je eventueel een product retourneren na aankoop, dan wordt het aankoop bedrag toegevoegd aan je Bol.com saldo. Verder kan je hier de voorwaarden bekijken van de cadeaubon.
Energietarieven bij dit contract

Groene Stroom per kWh

Verbruik enkeltarief € 0,19433*

Gas per m3

Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,63760*

*prijs gemeten op 28-11-2017


100% Groene WindStroom

Wil je bijdragen aan duurzame energievoorziening? Kies dan voor WindStroom! Binnen dit contract kies je voor Groene WindStroom, dit houdt in dat de stroom voor 100% opgewekt wordt door windmolens uit Nederland. Hierbij komt geen CO2 vrij, waardoor dit dus een zeer schone vorm van groene energie is.

Essent werkt aan een schoon klimaat

Essent en HIER werken samen. Zij zorgen ervoor dat Nederland groener en duurzamer wordt. Essent en HIER willen dat elke Nederlander groene stroom uit eigen land gaat gebruiken. Dat is de reden dat HIER en Essent partners zijn.

Stroometiket geeft u meer inzicht

Het Stroometiket laat je zien wat de samenstelling is van Essent’s elektriciteit. Zoals welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen hun stroom is.

Op het stroometiket kan je zien hoe het stroomproduct is samengesteld; uit welke energiebronnen de stroom is opgewekt. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Essent Stroometiket

klik op afbeelding voor vergrotingHoe stap ik over?

Nog geen energieleverancier

Het werkt als volgt:

 1. Meld je aan bij Essent, je ontvangt hiervan een bevestigings e-mail.
 2. Een paar dagen later ontvang je een welkomstbrief van Essent.
 3. Vanaf dat moment gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in. Je kunt gedurende deze periode ja aanvraag annuleren.
 4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.

Overstappen naar Essent

Het werkt als volgt:

 1. Meld je aan bij Essent, je ontvangt hiervan een bevestigings e-mail.
 2. Een paar dagen later ontvang je een welkomstbrief van Essent.
 3. Vanaf dat moment gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in. Je kunt gedurende deze periode ja aanvraag annuleren.
 4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
 5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van je huidige energieleverancier.
 6. Je wordt vervolgens geinformeerd door Essent wat je termijnbedrag is.
 7. informatie over Essent