Wehkamp cadeaukaart t.w.v €300,-

Ben je op zoek naar een nieuw energiecontract met groene stroom én een mooi cadeau er bij? Dan mag je deze mooie energieaanbieding van Essent zeker niet missen! Je krijgt nu bij een driejarig contract van Essent een cadeaukaart ter waarde van €300,-! Met deze cadeaubon heb je keuze uit een gigantisch assortiment. Wehkamp beschikt over van alles, of je nou op zoek bent naar een t-shirt of een Playstation 4; Wehkamp heeft het!

Sluit nu een Groene Stroom & Gas Zeker contract af bij Essent en profiteer 3 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zul je de komende 3 jaar ook niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen.

Je bent daarnaast niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal, want je draagt ook bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame windenergie.


Wehkamp €300,- Cadeaukaart

Als je een driejarig Groene Stroom & Gas Zeker afsluit bij Essent ontvang je een Wehkamp cadeaukaart ter waarde van € 300,-. Je kunt met deze cadeaukaart kiezen uit een groot assortiment van elektronica, living, fashion, beauty en meer. Je kunt deze cadeaukaart naar eigen inzicht besteden aan het gehele assortiment van Wehkamp.

Hoe werkt het? Als je een 3 jarig energiecontract met groene stroom hebt afgesloten bij Essent wordt de vouchercode van de cadeaukaart na de wetterlijke opzegtermijn (14 kalenderdagen) opgestuurd.

Energietarieven bij dit contract

Groene Stroom per kWh

Verbruik enkeltarief € 0,19433*

Gas per m3

Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,63760*

*prijs gemeten op 28-11-2017


100% Groene WindStroom

Essent maakt gebruik van Groene WindStroom, dit houd in dat de stroom 100% opgewekt wordt door windmolens uit Nederland. Hier komt geen CO2 bij vrij en is dus een zeer schone vorm van groene energie. Wilt je milieubewust zijn? Kies dan voor WindStroom!

Essent werkt aan een schoon klimaat

Essent en HIER werken samen. Zij zorgen ervoor dat Nederland groener wordt. Essent en HIER willen dat elke Nederlander groene stroom uit eigen land gaat gebruiken. Dat is de reden dat HIER en Essent partners zijn.

Stroometiket geeft je meer inzicht

Het Stroometiket laat zien wat de samenstelling is van Essent’s elektriciteit. Hierop kun je zien welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen de stroom is.

Je kunt op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

klik op afbeelding voor vergroting

Essent Stroometiket

Hoe stap ik over?

Nog geen energieleverancier

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Essent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.

Overstappen naar Essent

Het werkt als volgt:

  1. Meldt je aan bij Essent. Hierna ontvang je een bevestigingsmail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kunt binnen 14 kalenderdagen terug komen op je besluit.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van jouw huidige energieleverancier.
  6. Essent informeert je vervolgens over wat jouw termijnbedrag wordt.