Harman Kardon Omni GRATIS bij Essent!

Ben je op zoek naar een voordelig energiecontract met groene stroom én een mooi muzikaal cadeau erbij? Dan mag je deze fantastische aanbieding van Essent niet missen! Je krijgt nu bij een drie-jarig contract van Essent een Harman Kardon Omni 20 Plus.
Echte muziekliefhebbers kennen Harman Kardon vanwege hun topnotch, draadloze hifi producten. Harman Kardon staat voor audioapparatuur van de hoogste kwaliteit, welke met behulp van wifi met elkaar in verbinding staat. Deze Harman Kardon Omni 20 Plus vormt daar geen uitzondering op. Deze handzame speaker is een uitstekende kennismaking met de kwaliteitsspeakers van Harman Kardon, of een uitbreiding op je huidige installatie.

Bij een Groene Stroom & Gas Zeker contract van Essent, profiteer je 3 jaar lang van voordelige tarieven voor stroom en gas. Omdat het vaste tarieven zijn, zal je de komende drie jaar ook niet voor onaangename verassingen komen te staan; de tarieven zullen niet wijzigen. Daarnaast kun je talloze uren genieten van het fantastische geluid van het Harman Kardon Soundsystem.

Je bent bovendien niet de enige die profiteert van deze aantrekkelijke energiedeal. Je draagt namelijk ook een steentje bij aan een beter klimaat. De stroom die wordt geleverd is namelijk voor de volle 100% afkomstig uit duurzame Nederlandse windenergie.

GRATIS Harman Kardon Soundsystem

Met deze fantastische Harman Kardon speaker kun je moeiteloos je favoriete muziek streamen door je hele huis. Luister naar je Spotify playlist en neem je muziek door het hele huis mee. Dankzij de techniek achter het soundsystem, kan je de geluidsinstallatie zo instellen dat de muziek jou volgt door het huis heen. Heb je een feestje? Zet de speakers dan op Partymode en dan zullen de vrolijke deuntjes door het hele huis klinken!

Dankzij de ingebouwde Chromecast technologie, kan je de Harman Kardon Omni 20+ gemakkelijk bedienen met je telefoon. Zo laat je het geluid van je favoriete muziekclips kraakhelder klinken door de dichtsbijzijnde speaker.

Na het aanvragen van het energiecontract bij Essent, gaat de wettelijke bedenktijd in van 14 kalenderdagen. Na deze periode is je aanvraag definitief en zal je van Essent een persoonlijke vouchercode ontvangen, waarmee je de Harman Kardon Omni+ kunt bestellen.

Specificaties

Productnaam Harman Kardon Omni 20+
Productcode HKOMNI20PLBLKEU
Vermogen 60 watt
Geluidsweergave Mono
Maximaal vermogen 60000 mW
Bluetooth
Wifi
3,5mm mini-jack input
USB aansluiting
Netwerkaansluiting
Hoofdtelefoonaansluiting
Stroomvoorziening Netstroom
Gewicht 2,325 kg
Hoogte 16,6 cm
Breedte 26 cm
Diepte 16,4 cmEnergietarieven bij dit contract

Groene Stroom per kWh

Verbruik enkeltarief € 0,19433*

Gas per m3

Verbruik (G1 / gasregio 4) € 0,63760*

*prijs gemeten op 28-11-2017


100% Groene WindStroom

Essent maakt gebruik van Groene WindStroom, dit houdt in dat de stroom 100% opgewekt wordt door windmolens uit Nederland. Hier komt geen CO2 bij vrij en is dus een zeer schone vorm van groene energie. Wil je milieubewust zijn? Kies dan voor WindStroom!

Essent werkt aan een schoon klimaat

Essent en HIER werken samen. Zij zorgen ervoor dat Nederland groener wordt. Essent en HIER willen dat elke Nederlander groene stroom uit eigen land gaat gebruiken. Dat is de reden dat HIER en Essent partners zijn.

Stroometiket geeft je meer inzicht

Het Stroometiket laat je zien wat de samenstelling is van Essent’s elektriciteit. Zoals welke energiebronnen er worden gebruikt en hoe groen hun stroom is.

Je kan op het stroometiket direct zien hoe de stroom is samengesteld en van welke energiebronnen deze worden gebruiken. Al deze gegevens worden gecontroleerd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Essent Stroometiket

klik op afbeelding voor vergrotingHoe stap ik over?

Nog geen energieleverancier

Het werkt als volgt:

  1. Meld je aan bij Essent en je ontvangt een bevestigings e-mail.
  2. Enkele dagen later ontvang je een welkomstbrief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kan je binnen 14 dagen bedenken.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.

Overstappen naar Essent

Het werkt als volgt:

  1. Meld je aan bij Essent en je ontvangt een bevestigings e-mail.
  2. Een paar dagen later ontvang je een brief van Essent.
  3. Vanaf nu gaat de wettelijke bedenktijd in. Je kan je binnen 14 dagen bedenken.
  4. Stuur Essent je meterstanden. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel energie je verbruikt.
  5. Je ontvangt vervolgens een eindafrekening van je huidige energieleverancier.
  6. Je wordt vervolgens geinformeerd door Essent wat je termijnbedrag is.