Energie Vergelijken Pricewise - Online Energievergelijkers
energieprijzenbanner

Energie vergelijken Pricewise

De website Pricewise.nl stelt een online energievergelijker ter beschikking voor zowel particuliere als zakelijke energieverbruikers.

Laatste nieuws

DUURZAAM
energienota hoger winter
Verduurzamen? Dat betalen we samen

7 juni 2017

Gaat Nederland binnenkort een gasloze toekomst tegemoet?

Lees meer
OVERSTAPPEN
record overstappers
Recordbesparing in 2016 dankzij overstappen

17 april 2017

Blijven zitten waar je zit is misschien comfortabel, maar geenszins slim voor de portemonnee.

Lees meer
1 Voordeel.. € 60,-
2 Voordeel.. € 150,-
3 Voordeel.. € 150,-
4 Voordeel.. € 300,-
Laatste update: 09.12.2020. Berekend op basis van gemiddeld verbruik (ACM). Alle energieleveranciers vergelijken? Vul dan snel onze energievergelijker in.
1 Voordeel.. € 300,-
2 Voordeel.. € 350,-
3 Voordeel.. € 150,-
4 Voordeel.. € 200,-
Laatste update: 09.12.2020. Berekend op basis van gemiddeld verbruik (ACM). Alle energieleveranciers vergelijken? Vul dan snel onze energievergelijker in.

Het idee van Pricewise is begonnen in Zuid afrika. Dit is waar Hans de Kok en Niels Brölman elkaar ontmoetten. De twee Nederlandse ondernemers bedachten het idee consumenten, online energie te laten vergelijken. Binnen korte tijd was een innovatie start-up geboren. Niet veel later konden bezoekers van Pricewise naast energie vergelijken ook verzekeringen vergelijken. Waarom verzekeringen en energie vergelijken? Omdat Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient.

Opgericht in 2006, twee keer een award gewonnen voor beste website van het jaar en inmiddels doorgegroeid tot één van de grootste energievergelijkers van Nederland. Je kunt er niet meer omheen, Pricewise is een grote internationale speler op het gebied van energie vergelijken. Met meer dan 3 miljoen overstappers sinds de oprichting, mag Pricewise zich benoemen tot één van de grootste Europese overstapservices.

Waar en hoe kan ik energie vergelijken?

Pricewise heeft een eigen tool ontwikkeld waardoor energietarieven van verschillende energieleveranciers met elkaar kunnen worden vergeleken. Deze tool wordt een energievergelijker genoemd. Dus mocht je online energie vergelijken, dan is er een grote kans dat je energie vergelijkt via Pricewise. Onder andere de websites www.energie-vergelijken.nl, www.energieprijzenvergelijken.nl en www.energieplaza.nl, maken gebruik van de de energievergelijker die wordt aangeboden door Pricewise.

Onlineenergievergelijker.nl en Pricewise

Ook op Onlineenergievergelijker.nl kan je energieprijzen vergelijken. Zoals de naam al verklapt, richt Onlineenergievergelijker zich alleen niet op het vergelijken van verzekeringen en leningen. Puur en alleen energietarieven vergelijken, dat is waar wij ons mee bezig houden. Op zowel Onlineenergievergelijker.nl als Pricewise.nl ontvang je de laagste prijsgarantie en krijg je 14 dagen bedenktijd.

In het verleden heeft ook Onlineenergievergelijker.nl gebruik gemaakt van de tool die werd aangeboden door Pricewise. Deze samenwerking is in 2016 beëindigd.