energieprijzenbanner

Energie vergelijken Gaslicht

Energie vergelijken kan je doen op vele websites. Ook op de website Gaslicht.com kan je energieprijzen vergelijken om te zien welke energieleverancier jou het beste aanbod kan doen.

Laatste nieuws

DUURZAAM
energienota hoger winter
Verduurzamen? Dat betalen we samen

7 juni 2017

Gaat Nederland binnenkort een gasloze toekomst tegemoet?

Lees meer
OVERSTAPPEN
record overstappers
Recordbesparing in 2016 dankzij overstappen

17 april 2017

Blijven zitten waar je zit is misschien comfortabel, maar geenszins slim voor de portemonnee.

Lees meer

Energie vergelijken, altijd onafhankelijk

Gaslicht.com geeft aan onafhankelijk energieprijzen te vergelijken tussen verschillende energieleveranciers. De website Gaslicht.com ontvangt hiervoor een vergoeding, waar zij weer de kosten voor bijvoorbeeld de klantenservice mee kunnen opdekken. De oprichter van deze website, Ben Woldring, is tevens oprichter van meerdere internet ondernemingen waaronder Bellen.com. Ben je van plan energietarieven te vergelijken? Dan is de kans groot dat je terecht komt op de website Gaslicht.com. Momenteel is Gaslicht.com dan ook de meest bezochte vergelijkingssite op het gebied van energie vergelkijken.

Wil je weten welke energieleverancier het beste past bij jouw verbruik, dan kan jij je energietarieven vergelijken via Gaslicht.com, een onderneming van Ben Woldring.

Maar ook op Onlineenergievergelijker.nl ben je 100% zeker van de allerlaagste prijs en 14 dagen bedenktijd. Check meteen je voordeel en ga aan de slag met onze onafhankelijke energievergelijker. Energie vergelijken loont!