Energie vergelijken Radar
energie vergelijken radar

Energie in de headlines

De onderwerpen energie en het onafhankelijk vergelijken van energielevanciers komen regelmatig aan bod. Iedere consument in Nederland heeft immers te maken met een vorm van energieverbruik.

Of het nu gaat om het opladen van je telefoon, auto of het branden van een licht in huis, je verbruikt altijd wel energie.

laagste prijsgarantie energie

Begin met
vergelijken


Overstap cases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Vaak, Leiden

Bekijk case

Gegarandeerd de beste prijs

OEV brand

100% onafhankelijk vergelijken

huisje

Alle energieleveranciers onder één dak

verlichting

Nergens goedkoper

energiecontract

Onze overstapservice regelt jouw overstap

nooit zonder stroom

Kom nooit zonder stroom te zitten

Energie vergelijken volgens radar

Tros Radar kan zich bestempelen als een programma wat opkomt voor belangen voor de consument. Een soort van Consumentenbond, alleen dan op televisie. In het programma radar worden verschillende onderwerpen besproken. Zo wordt er gekeken naar hoe onafhankelijk een vergelijker is, hoe de energievergelijkers worden betaald en waar je op moet letten bij het maken van een energievergelijking. Je kunt via Tros Radar geen vergelijking maken onder de energietarieven. Hiervoor kan je verschillende energievergelijkers raadplegen die online staan. Ook onze energievergelijker is 100% onafhankelijk en geeft 14 dagen bedenktijd en de laagste prijsgarantie.

Waarom verschillen energieprijzen?

Nederland telt meer dan 50+ verschillende energieleveranciers. Hier vallen de grote energieleveranciers zoals E-on, Nuon en Greenchoice ook onder. Alle grote en kleinere energieleveranciers maken jaarlijks de nieuwe energietarieven voor het komende jaar bekend. Op basis van deze cijfers, worden zij bij ons in de energievergelijker geplaatst waarna u aan de slag kunt gaan met energie vergelijken. Vanzelfsprekend staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Daarnaast kunnen alle energieleveranciers, dagelijks de tarieven aanpassen. Hierdoor komen zij hoger in onze vergelijker te staan en winnen zij meer klanten. Over het algemeen verschillen de tarieven enorm, en daarom geven wij ene laagste prijsgarantie. Ergens anders goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug.