Energie Vergelijken Consumentenbond - Verstandig of niet?

Energieprijzen vergelijken met de Consumentenbond

De Consumentenbond is komt op voor de belangen voor de consument. Zo worden energieleveranciers en energieprijzen met elkaar vergeleken om de energiemarkt transparant in kaart te brengen.

Een transparante energiemarkt zorgt ervoor dat consumenten zoals u, een energiecontract afsluiten waar zij achter staan.

laagste prijsgarantie energie

Begin met
vergelijken


Overstap cases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Vaak, Leiden

Bekijk case

Gegarandeerd de beste prijs

OEV brand

100% onafhankelijk vergelijken

huisje

Alle energieleveranciers onder één dak

verlichting

Nergens goedkoper

energiecontract

Onze overstapservice regelt jouw overstap

nooit zonder stroom

Kom nooit zonder stroom te zitten

Onafhankelijk geïnformeerd

Als vertrouwensbond richt de Consumentenbond zicht tot het geven van advies of vragen en problemen van de consument. Dit wordt gedaan voor de meest uiteenlopende producten. Zo wordt er onafhankelijk onderzoek verricht tussen bijvoorbeeld mobiele telefonie aanbieders, internet aanbieders, producenten en fabrikanten van witgoed en andere huishoudelijke apparaten. Vaak worden deze testen uitgevoerd door een onafhankelijk panel, welke vaak bestaat uit leden uit de juiste doelgroep wat betreft leeftijd en geslacht.

Energie en de Consumentenbond

Energievergelijkers moeten volgens de consumentenbond eerlijk en transparant zijn. Om deze reden wordt er jaarlijks een onderzoekt verricht tussen de grote energieleveranciers en tussen verschillende online energievergelijkers waar men energie kan vergelijken. Op Onlineenergievergelijker.nl kunt u uiteraard ook 100% onafhankelijk energie vergelijken. Alle energieleveranciers hebben de mogelijkheid om hun producten via onze vergelijker aan te bieden en alle leveranciers betalen dezelfde vergoeding per overstapper.

Energie vergelijken kan ook op de website van de consumentenbond. Op deze website wordt nu gebruik gemaakt van een vergelijker die wordt aangeboden door de organisatie van Prisewise. Net als veel andere websites zoals Zelfenergievergelijken.nl en Overstappen.nl, wordt hier een online tool aangeboden die vergelijking maakt op basis van het verbruik en de postcode van de afnemer.

Meerdere organisaties

Energie vergelijken kan bij de consumentenbond maar ook bij partner bedrijf Pricewise, bekend van televisie of bij vereniging eigen huis. Op al deze websites kan je energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs. Wil je niet langer wachten? Maak dan een energievergelijking met onze eigen energievergelijker. Ook onze energievergelijking is 100% onafhankelijk en geeft jou 14 dagen bedenktijd en de laagste prijsgarantie.