Besparen Energie - Energievergelijker

Besparen op energie

contractalarm Terug

Besparen op energie kan op veel manieren. Je wilt het liefste een goedkope energieleverancier die bijvoorbeeld ook groene stroom levert bij jouw in de regio. Daarom kun je op onze website alle actuele energieprijzen van verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken zodat je ook weet wie voor jou de beste energieleverancier is!

Overstappen van energieleverancier begint met onze energievergelijker. Door jouw energieverbruik of een schatting in te voeren krijg je direct een overzicht van alle energieleverancier en de actuele energieprijzen.

Echt flink besparen op de kosten?

Energie vergelijken op onze website en het gebruiken van onze energievergelijker is natuurlijk helemaal gratis! Onze overstapservice helpt je met al het papierwerk zodat je vlekkeloos van gas en licht leverancier kunt overstappen.

Besparen op energie binnen uw huishouden

Wil je besparen op energie en heb je al de goedkoopste energieleverancier gevonden? Dan wordt het misschien tijd om rekening te houden met de stookkosten. Wat is jouw huidige energieverbruik ten opzichte van vorig jaar? Weet je al wat voor jaarrekening je kunt verwachten? Wij helpen je graag een handje:

  • Heb je een zuinige HR of CV of combi ketel? Ook een elektrische warmwaterboiler kan jouw energierekening flink doen schommelen. Huur je een woning? Doe dan aanvraag bij jouw woningcorporatie. Als je een koophuis bezit kun je een zuinige ketel beschouwen als een goede investering.
  • Je kunt nog meer besparen op energie! Spaarlampen, slimme stekkerdozen ( tegen stand-by verbruik ), wassen op 30 graden, minder vaak de vaatwasser gebruiken en de koelkast op 6 graden zetten. Hou je energiekosten laag en maak van de bovenstaande punten een gewoonte!

Wil je echt investeren en groots besparen op energie?

  • De kosten om zonnepanelen te plaatsen lijkt een grote uitgave maar is het in principe niet! In de meeste gevallen heb je na ongeveer 5 jaar jouw zonnepanelen terug verdient en kun je een groot gedeelte van jouw energierekening afstrepen omdat je nu hebt besloten aan de toekomst te denken! Je kunt een energieleverancier kiezen die je van dienst kan zijn met het installeren van zonnepanelen of vraag hier direct 6 offertes aan van de beste zonnepaneel installateur bij jouw in de regio!
  • Besparen op energie? Is de zolder goed geïsoleerd en zijn alle ramen en kieren goed afgedicht? Tocht in de wintermaanden is natuurlijk niet gunstig voor de energiekosten dus wij adviseren je hier wel rekening mee te houden. Ook dubbel glas staat voor energiebesparing en is niet meer weg te denken tegenwoordig.