Stroomleverancier Vergelijken – De Beste Stroomleveranciers!

Stroomleverancier vergelijken

De beste stroomleverancier van 2019 vergeljken? Nederland telt tientallen stroomleveranciers, maar wat is nou voor jou de beste partij? Online Energie Vergelijker maakt een onafhankelijke vergelijking, op basis waarvan de voor jou beste stroomleverancier tevoorschijn komt. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw verbruik invoeren! Meer weten over stroomleveranciers vergelijken? Vul jouw verbruik in, of lees hieronder verder!Zoek nu je voordeel

laagste prijsgarantie energie
eneco logo
nuon logo
essent logo
greenchoice logo
energiedirect logo
oxxio logo


Beoordeeld in onze energievergelijker

eneco logo
7,6
nuon logo
7,7
essent logo
7,5
oxxio logo
7,3
greenchoice logo
8,6
eon logo
7,3

Zojuist overgestapt

Overstap cases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Vaak, Leiden

Bekijk case
Overstappen super makkelijk
Super makkelijk

Overstappen gaat super makkelijk en zonder zorgen. Ik ben tevreden.

– S. van Haaster, Den Helder

Bekijk case

Gegarandeerd de beste prijs

OEV brand

100% onafhankelijk vergelijken

huisje

Alle energieleveranciers onder één dak

verlichting

Nergens goedkoper

energiecontract

Onze overstapservice regelt jouw overstap

nooit zonder stroom

Kom nooit zonder stroom te zitten

Was de informatie op deze pagina nuttig?
Stroomleverancier
Beoordeel ons!

Waarom stroomleveranciers vergelijken?

Stroomleveranciers vergelijken kan voor ieder huishouden een paar tientjes per maand schelen. In sommige gevallen nog wel meer! Sinds 2004 heeft Nederland een vrije energiemarkt, wat betekent dat je als consument zijnde geheel vrij bent om energieleveranciers te vergelijken, de voor jou beste partij uit te kiezen en over te stappen op de goedkoopste. In de loop der jaren zijn er tientallen energiemaatschappijen bijgekomen, vanwaar het lastig is om het overzicht tussen alle partijen te behouden. Om jouw keuzevrijheid te bevorderen, en om openheid te kunen geven in deze energiemarkt, hebben we voor jou de Online Energie Vergelijker opgesteld, waarin vrijwel elke stroomleverancier is terug te vinden.

Welke stroomleveranciers zijn er?

Anno 2019 zijn er meer dan 40 stroomleveranciers actief op de Nederlandse markt. Het gros van deze partijen levert zowel stroom als gas aan zowel zakelijke klanten als de ‘normale’ consument. De ene energieleverancier wekt zelf stroom op, terwijl de andere maatschappij zelf niets opwekt en de energie inkoopt bij producenten in zowel binnen- als buitenland. De leveranciers die zelf producent van stroom zijn, zijn over het algemeen de grootste partijen op de Nederlandse energiemarkt anno 2019. Denk hierbij aan Essent, Eneco en Nuon.

Het is aan jou om stroomleveranciers te vergelijken en de voor jou beste stroomleverancier te kiezen. Dit doe je bij Online Energie Vergelijker.

Wat is de beste stroomleverancier?

Hoe beslis je wat de beste stroomleverancier is voor jouw situatie? Dit kun je bepalen wanneer je een aantal gegevens in kaart hebt gebracht. Allereerst is dit jouw stroomverbruik in kWh. Hier tel je jouw gasverbruik in m3 bij op. Hiervoor kun je het beste jouw energienota van vorig jaar hanteren. Wanneer je vervolgens energieleveranciers gaat vergelijken door de Online Energie Vergelijker in te vullen, rolt de voor jou beste stroomleverancier er vanzelf uit!

Voordelen van de stroomleverancier vergelijker

Onze stroomleverancier vergelijker heeft talloze voordelen. Wanneer je jouw gegevens goed invult, weet je zeker dat stroomleveranciers vergelijken haar vruchten afwerpt en dat je de voor jou beste maatschappij vanzelf vindt. We vinden het belangrijk dat jij niet meer betaalt voor energie dan nodig is. Om jou dat laatste zetje in de rug te geven, hebben we de voordelen van onafhankelijk energie vergelijken nog even voor je op een rij gezet:

  • Je vindt altijd de voor jou goedkoopste energieleverancier;
  • Overstappen wordt voor jou geheel uit handen genomen;
  • Gratis en persoonlijk advies;
  • Overzicht van alle energieleveranciers;
  • 100% transparantie.

Direct veranderen van stroomleverancier

Ben je ook overtuigd en wil je direct energieleveranciers vergelijken? Online Energie Vergelijker heeft er voor gezorgd dat de voor jou beste energieleverancier er altijd tussen zit! Wacht daarom niet langer en begin direct met vergelijken!


Leveranciers

eneco logo
nuon logo
essent logo
oxxio logo
huismerkenergie
budgetenergievergelijken
eon logo
energieflex-logo
greenchoice logo