Overstappen verhuizen
energieprijzenbanner

Wat jij niet wist!

Duur hé verhuizen? Gelukkig kan flink bezuinigen op je energierekening en de schade te beperken. Lees meer!

Begin met
vergelijken


Overstap cases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Vaak, Leiden

Bekijk case

Gegarandeerd de beste prijs

OEV brand

100% onafhankelijk vergelijken

huisje

Alle energieleveranciers onder één dak

verlichting

Nergens goedkoper

energiecontract

Onze overstapservice regelt jouw overstap

nooit zonder stroom

Kom nooit zonder stroom te zitten

logo-trustpilot-white

De energievergelijking van Onlineenergievergelijker.nl krijgt gemiddeld een:

7,9

Stap 1: Profiteer nu nog, voor je gaat verhuizen!

Je gaat verhuizen en kiest ervoor om dezelfde, jarenoude en veels te dure energieaansluiting mee te verhuizen naar je nieuwe adres. Dat kan.

Of…

Je kiest voor een nieuwe energieaansluiting. Hierdoor maak je gebruik van alle welkomstbonussen die de energieleveranciers weggegeven om jou als klant te winnen. Je kunt dit vergelijken met een nieuwe aansluiting van Ziggo of KPN, waar je vaak de eerste 3 of 6 maanden een flinke korting krijgt.

Stap 2: Bestempel jezelf even

Eerste jaar: De energieleverancier wilt jou graag als klant. Om jou als klant te rekenen geven ze veel korting weg. Profiteer dus van het eerste jaar.

Tweede jaar: Heb jij een 1jarig contract, dan zijn de prijsverhogingen niet benoemswaardig. Ook het tweede jaar kom je er dus goed vanaf!

Derde jaar: Drie jaar is een lange tijd. Je prijzen zijn nu al vaker verhoogd. Ben je verstandig? Dan stap je nu over.

Vierde jaar: Je bent officieel een slaper! Als je nu nog niet overstapt, dan kies je er bewust voor om teveel te betalen. Overstappen zou je nu al gauw €100 t/m €350 per jaar besparen. Zie zelf wat je teveel betaalt in de energievergelijker.

Val jij onder de categorie slaper? Dan is het nu tijd om wakker te worden. Klik hier om naar de energievergelijker te gaan. Je zult vanzelf zien wat je gaat besparen.

Stap 3: Weet wat jou privileges zijn als verhuizende!

Je gaat verhuizen en moet alles opnieuw aansluiten. Energieleveranciers weten dit en bieden jou daarom extra korting aan. Maak hier dus gretig gebruik van!

Als je energie gaat vergelijken, dan wordt er gevraagd naar jouw huidige energieverbruik. Dit staat op de jaarrekening welke jij thuis hebt ontvangen. Mocht je de jaarrekening niet bij de hand hebben, dan kan je ook gebruik maken van de vooraf ingevulde waarden. De energieleverancier stuurt vanzelf nog een brief voor de exacte meterstanden.

Stap 4: Stop met uitstellen!

We weten allemaal dat verhuizen een stressvolle aangelegenheid kan zijn, maar het feit blijft dat je hoe dan ook een energieleverancier moet inschakelen op het nieuwe adres.

Stop dus met uitstellen want je kunt direct energie vergelijken en je overstap in orde maken. Alle prijzen en voorwaarden hebben wij voor jou op een rijtje gezet. De goedkoopste energieleverancier voor jou situatie staat bovenin de vergelijker.

  • Er wordt eerst een overzicht voor jou opgemaakt met alle gegevens
  • Vervolgens krijg je 14 dagen bedenktijd om bijvoorbeeld te overleggen!
  • Je bent sowieso goedkoper uit dan bij de energieleverancier zelf
  • Onze overstapservice regelt jouw volledige overstap, kosteloos

Stap 5: Veel succes met verhuizen!

Verhuizen kost veel tijd, geduld en energie! Even zorgen maken is gezond, maar laat het niet de overhand nemen. Nog geen verhuisbedrijf? Kijk dan op kostenverhuisbedrijf.nl om meerdere of Budgetverhuisservice.nl. Je kunt ook met ons chatten voor meer tips.

Het team van OnlineEnergievergelijker.nl wenst jou veel gezondheid en geluk toe in jouw nieuwe woning!