Energiemaatschappij Vergelijken – Kiezen Energiemaatschappijen

Energiemaatschappij

Energiemaatschappij vergelijken? Het vinden van de beste energie maatschappij en het kiezen van het voor jou juiste energiecontract valt niet mee. Sinds het ontstaan van de vrije energiemarkt concurreeren energiemaatschappijen elkaar echter de pan uit en hier kan jij van profiteren. Energiemaatschappij vergelijken? Wij helpen je de overstap!.Zoek nu je voordeel

laagste prijsgarantie energie
eneco logo
nuon logo
essent logo
greenchoice logo
energiedirect logo
oxxio logo


Beoordeeld in onze energievergelijker

eneco logo
7,6
nuon logo
7,7
essent logo
7,5
oxxio logo
7,3
greenchoice logo
8,6
eon logo
7,3

Zojuist overgestapt

Overstap cases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Vaak, Leiden

Bekijk case
Overstappen super makkelijk
Super makkelijk

Overstappen gaat super makkelijk en zonder zorgen. Ik ben tevreden.

– S. van Haaster, Den Helder

Bekijk case

Gegarandeerd de beste prijs

OEV brand

100% onafhankelijk vergelijken

huisje

Alle energieleveranciers onder één dak

verlichting

Nergens goedkoper

energiecontract

Onze overstapservice regelt jouw overstap

nooit zonder stroom

Kom nooit zonder stroom te zitten

Was de informatie op deze pagina nuttig?
Energiemaatschappij
Beoordeel ons!

Waarom energiemaatschappij vergelijken?

De juiste energie maatschappij vinden is makkelijker dan het lijkt. Bovendien brengt het talloze voordelen met zich mee. Het grootste voordeel zit vooral in de besparing. De concurrentie tussen energiemaatschappijen is groot en je doet er dan ook goed aan om te vergelijken. Als consument zijnde ben je een hoop waard en het is aan jou om hier maximaal van te profiteeren. Hulp nodig bij een nieuwe energiemaatschappij kiezen? Wij helpen je! Met de Online Energie Vergelijker hoef je alleen maar jouw verbruik in te vullen en wij doen de rest!

Welke energiemaatschappijen zijn er?

Anno 2019 herbergt Nederland tientallen energiemaatschappijen. Wil je de overstap maken naar de voor jou beste energie maatschappij, is het dan ook goed om een volledig overzicht te hebben. Het overgrote deel van de energiemaatschappijen levert stroom én gas aan zowel particulieren als de zakelijke markt. Een gedeelte hiervan koopt energie in bij producten in zowel binnen- als buitenland, maar de grote partijen, zoals Essent, Nuon en Eneco wekken hun energie voor een groot gedeelte zelf op.

Wil je weten welke energiemaatschappij voor jou de beste keuze is en kiezen op basis van vergelijken? Dan doe je er goed aan om de Online Energie Vergelijker in te vullen!

Welke energie maatschappij is het beste voor mij?

Zonder vergelijker de ene energie maatschappij met de ander vergelijken en kiezen welke maatschappij uit deze tientallen partijen de beste is, is een monnikenwerk waar je je niet aan moet wagen. Energieprijzen zijn constant aan verandering onderhevig en je moet dit constant bijhouden om de beste optie te kiezen. Het is beter om een energiemaatschappij te kiezen op basis van onze vergelijker. Je hoeft alleen jouw verbruik (stroom = kWh, gas = m3) op basis van jouw energienota in te vullen en de beste optie zal er vanzelf uitrollen!

Overstappen van energiemaatschappij

Wil je de overstap naar een nieuwe energiemaatschappij maken? Je zou denken dat dit een onwijze administratieve rompslomp met zich meebrengt, maar dit is absoluut niet het geval.

Wanneer je overstapt naar een nieuwe energie maatschappij, wordt alles voor je geregeld. Online Energie Vergelijker hanteert hiervoor de volgende stappen;

  1. Je start de energievergelijker. Hierbij voer je jouw postcode, huisnummer verbruik en energiemaatschappij in.
  2. Je klikt op ‘maak vergelijking’ en wij brengen de beste energiemaatschappijen in een mooi overzicht in kaart, zodat je zelf kunt kiezen. Aan de hand van de filters aan de bovenzijde kun je de contracten opvragen die aan jouw wensen en eisen voldoen. Vervolgens kies je de voor jou beste optie.
  3. In het aanvraagscherm vul je vervolgens de overige gegevens in. Wanneer je hierna op ‘bevestig je aanvraag’ klikt, wordt de overstap voor je in werking gesteld.

Wanneer je bovenstaande stappen hebt doorlopen, krijg je van ons een bevestiging per e-mail en handelen wij alles met de energiemaatschappijen voor je af. Daarbij sturen we de aanvraag door naar de energiemaatschappij die jij hebt gekozen. De nieuwe maatschappij neemt binnen 2 weken contact met je op en alles is geregeld. Een overstap is zo geregeld en vergelijken levert je echt een hoop op!

Vergelijken, kiezen en overstappen!  

Energiemaatschappijen vergelijken, kiezen en de overstap maken is zo gebeurd. Je vult jouw gegevens in, je kiest welke energie maatschappij het beste bij jou past en vervolgens wordt de overstap voor jou geregeld door ons en door jouw nieuwe energiemaatschappij. Direct beginnen met vergelijken van energiemaatschappij? Je doet het hier!


Leveranciers

eneco logo
nuon logo
essent logo
oxxio logo
huismerkenergie
budgetenergievergelijken
eon logo
energieflex-logo
greenchoice logo