Qurrent Energie

Qurrent is een energieleverancier die 100% Hollandse windenergie en klimaatgecompenseerd gas levert. Qurrent is sinds 2006 actief en richt zich op huishoudens die zelf energie willen opwekken. Ook de zakelijke markt wordt bediend. Je betaalt 1 factuur aan Qurrent voor zowel de energiekosten als de kosten voor het transport/netbeheer.

Overstappen naar Qurrent, hoe werkt dat?

Wil je ook profiteren van een voordelig energiecontract bij Qurrent? Dat kan! Qurrent zegt jouw huidige contract voor u op. Wettelijk is afgesproken dat de energieleveranciers de overstap zo soepel mogelijk laten verlopen. Zij zullen met elkaar afstemmen wanneer het huidige contract afloopt en wanneer het nieuwe contract kan starten. Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Wat gebeurt er na jouw aanvraag?

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail van ons met de bevestiging van uw aanvraag. Je hoeft verder niets meer te doen. Wij versturen jouw aanvraag direct naar Qurrent:

  • Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw nieuwe energiecontract per e-mail;
  • 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd;
  • Jouw huidige energiecontract wordt voor je opgezegd;
  • Rond de startdatum van jouw contract vraagt Qurrent de meterstanden bij je op;
  • De overstap is voltooid, je start met besparen!

Verhuizen: nieuw energiecontract Qurrent

Ga je verhuizen of ben je onlangs verhuisd, dan kun je gemakkelijk een nieuw energiecontract voor jouw nieuwe woning aanvragen via ons. Het energiecontract gaat zo spoedig mogelijk in. Er is altijd stroom en/of gas in jouw nieuwe woning aanwezig. Mocht je nog een energiecontract op een ander adres hebben, dan dien je dit zelf op te zeggen.