Qurrent aanvragen


Qurrent aanvragen? Meld je nu aan voor de goedkoopste energieaanbieding van Qurrent en profiteer direct van de hoogste welkomstkorting. Je ontvangt de welkomstkorting alleen als nieuwe klant van Qurrent. De gehele overstap wordt door Qurrent verzorgt zodat je nooit zonder gas en licht komt te zitten. Wettelijk is afgesproken dat de leveranciers de overstap zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom stemmen zij onderling af wanneer het huidige energiecontract verloop en het nieuwe contract begint.

Nieuwe klanten die een energiecontract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden worden aan het einde van hun huidige contract overgezet. Hierdoor wordt de overstapboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een energiecontract hebben met een resterende looptijd van langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele overstapboete en/of misgelopen welkomstpremie worden niet vergoedt.

Wat gebeurd er na Qurrent aanvragen?

Enkele minuten na de aanvraag bij Qurrent ontvang je per e-mail een bevestiging van ons. Je hoeft verder niets meer te doen. Je aanvraag wordt door ons naar Qurrent gestuurd. Hierna kun je het volgende verwachten:

  1. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw nieuwe energiecontract per e-mail;
  2. Je hebt 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd
  3. Het huidig contract wordt voor jou opgezegd;
  4. Rond de startdatum van jou energiecontract vraagt Qurrent de meterstanden bij je op;
  5. De overstap is voltooid en je start direct met besparen!

Verhuizen: energiecontract Qurrent aanvragen

Ga je binnenkort verhuizen of ben je onlangs verhuisd, dan kun je gemakkelijk een nieuw energiecontract voor jouw nieuwe woning bij Qurrent aanvragen via onze handige energievergelijker. Het nieuw energiecontract gaat zo snel mogelijk in en er is altijd gas en licht aanwezig in jouw nieuwe woning.