Essent opzeggen


Wil je Essent opzeggen? Dan kan je de onderstaande tekst gebruiken om je opzegging bij Essent in orde te maken. Je mag de tekst van ons overnemen en deze gebruiken in een eigen brief naar de energieleverancier. Wil je Essent opzeggen? Dan moet je wel je eigen gegevens invullen, zoals je voornaam, je adres en andere gegevens die Essent nodig heeft om jou energielevering op te zeggen.

Essent opzeggen kan in tegenstelling tot wat velen anderen beweren niet telefonisch. Ga dus ook niet bellen want dit is zonde van je tijd. Wij adviseren je gewoon gebruik te maken van de onderstaande tekst. Ook de adresgegevens van Essent voor het opzeggen, staat in deze brief. Deze adresgegevens kan je ook gebruiken voor op de envelop. Tenslotte is het handig om de brief aangetekend op te sturen. Dit om vervelende discussies achteraf te voorkomen.

Essent
[straat + huisnummer]
[postcode] [plaats]

Betreft: Essent opzeggen

[datum], [plaats]

Geachte heer / mevrouw,

Via dit schrijven wil ik mijn energiecontract bij Essent opzeggen. Ik wil Essent graag opzeggen per [datum].

[voornaam] [achternaam]
[straat] [huisnr]
[postcode] [plaats]

De incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer die ik getekend heb bij het tot stand komen van mijn energieafname, wil ik ook logischerwijs laten vervallen. Gaarne deze te laten vervallen, tegelijkertijd met de datum van opzegging.

Graag ontvang ik van u een schriftelijke bevestiging van deze opzegbrief.

Indien mijn Essent opzegging niet mogelijk is omdat ik mij nog binnen de contractperiode bevind, dan wil ik graag de vroegst mogelijke datum aanhouden waarop mijn abonnement wel op te zeggen is. Ik zou u willen vragen om in de schriftelijke bevestiging van mijn opzegging, ook de vroegst mogelijke datum te vermelden waarom mijn abonnement beëindigt wordt.

Met vriendelijke groet,

[Voor en achternaam + handtekening]


Essent laten opzeggen?

Ga je voor een andere, goedkopere energieleverancier? Laat je opzegging dan aan ons over. Je kunt op onze website makkelijk vergelijken welke energieleverancier aan jou kan leveren en tegen welk tarief. Als je een energieleverancier hebt gevonden die beter bij je past, dan zullen wij jou Essent opzeggen en maken wij jou nieuwe aansluiting in orde. Uiteraard kost deze overstapservice jou niks en kom je geen moment zonder stroom te zitten.