EON

E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit en warmte aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt. E.ON Benelux is primair een elektriciteits-productiebedrijf; het bedrijf kan internationaal inkopen en beschikt over een professionele verkooporganisatie. De onderneming is opgericht in 1941. Je betaalt 1 factuur aan E.ON voor zowel de energiekosten als de kosten voor het transport/netbeheer.

Overstappen naar E.ON, hoe werkt dat?

Wil je ook profiteren van een voordelig energiecontract bij E.ON? Dat kan! E.ON zegt jouw huidige contract voor je op. Wettelijk is afgesproken dat de energieleveranciers de overstap zo soepel mogelijk laten verlopen. Zij zullen met elkaar afstemmen wanneer het huidige contract afloopt en wanneer het nieuwe contract kan starten. Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Wat gebeurt er na jouw aanvraag?

Binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met de bevestiging van jouw aanvraag. Je hoeft verder niets meer te doen. Wij versturen jouw aanvraag direct naar E.ON:

  • Binnen 7 werkdagen ontvang je jouw nieuwe energiecontract per post;
  • 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd;
  • Je huidige energiecontract wordt voor je opgezegd;
  • Rond de startdatum van jouw contract vraagt E.ON de meterstanden bij je op;
  • De overstap is voltooid, je start met besparen!

Verhuizen: nieuw energiecontract EON

Ga je verhuizen of ben je onlangs verhuisd, dan kun je gemakkelijk een nieuw energiecontract voor jouw nieuwe woning aanvragen via ons. Het energiecontract gaat zo spoedig mogelijk in. Er is altijd stroom en/of gas in jouw nieuwe woning aanwezig. Mocht je nog een energiecontract op een ander adres hebben, dan dien je dit zelf op te zeggen.

Zakelijk/MKB EON

Heb je vragen over de zakelijke overstapprocedure naar E.ON? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op voor een toelichting.