EnergieFlex

EnergieFlex is een nieuwkomer op de energiemarkt en biedt als enige leverancier in Nederland prepaid energie aan. Klanten kopen voor een bepaald bedrag een tegoed aan gas en elektriciteit in. Zodra dit tegoed op is kan de klant opnieuw gas en elektriciteit inkopen. Ook betalen via voorschotbedragen of maandafrekening op daadwerkelijk gebruik behoort bij EnergieFlex tot de mogelijkheden. U betaalt 1 factuur aan EnergieFlex voor zowel de energiekosten als de kosten voor het transport/netbeheer.

Overstappen naar EnergieFlex , hoe werkt dat?

Wilt u ook profiteren van een voordelig energiecontract bij EnergieFlex? Dat kan! EnergieFlex zegt uw huidige contract voor u op. Wettelijk is afgesproken dat de energieleveranciers de overstap zo soepel mogelijk laten verlopen. Zij zullen met elkaar afstemmen wanneer het huidige contract afloopt en wanneer het nieuwe contract kan starten. Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Wat gebeurt er na uw aanvraag?

Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met de bevestiging van uw aanvraag. U hoeft verder niets meer te doen. Wij versturen uw aanvraag direct naar EnergieFlex:

  • Binnen 5 werkdagen ontvangt u uw nieuwe energiecontract per e-mail;
  • 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd;
  • Uw huidige energiecontract wordt voor u opgezegd;
  • Rond de startdatum van uw contract vraagt EnergieFlex de meterstanden bij u op;
  • De overstap is voltooid, u start met besparen!

Verhuizen: nieuw energiecontract EnergieFlex

Gaat u verhuizen of bent u onlangs verhuisd, dan kunt u gemakkelijk een nieuw energiecontract voor uw nieuwe woning aanvragen via ons. Het energiecontract gaat zo spoedig mogelijk in. Er is altijd stroom en/of gas in uw nieuwe woning aanwezig. Mocht u nog een energiecontract op een ander adres hebben, dan dient u dit zelf op te zeggen.