Delta Comfort

Delta is een Zeeuwse energiemaatschappij die in heel Nederland gas en elektriciteit levert. Hiernaast biedt Delta energie Zeeland nog een aantal andere diensten aan. Dit zijn diensten die Delta aanbiedt: digitale televisie, telefonie, watervoorziening en breedbandinternet (onder de naam Zeelandnet). Je betaalt 1 factuur aan Delta voor zowel de energiekosten als de kosten voor het transport/netbeheer.

Overstappen naar Delta, hoe werkt dat?

Wil jij ook profiteren van een voordelig energiecontract bij Delta? Dat kan! Delta zegt jouw huidige contract voor jou op. Wettelijk is afgesproken dat de energieleveranciers de overstap zo soepel mogelijk laten verlopen. Zij zullen met elkaar afstemmen wanneer het huidige contract afloopt en wanneer het nieuwe contract kan starten. Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Wat gebeurt er na jouw aanvraag?

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail van ons met de bevestiging van jou aanvraag. Je hoeft verder niets meer te doen. Wij versturen jouw aanvraag direct naar Delta:

  • Binnen 5 werkdagen ontvang jij je nieuwe energiecontract per e-mail;
  • 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd;
  • Jouw huidige energiecontract wordt voor je opgezegd;
  • Rond de startdatum van jouw contract vraagt Delta de meterstanden bij je op;
  • De overstap is voltooid, je start met besparen!

Verhuizen: nieuw energiecontract Delta

Ga je verhuizen of ben je onlangs verhuisd, dan kun je gemakkelijk een nieuw energiecontract voor jouw nieuwe woning aanvragen via ons. Het energiecontract gaat zo spoedig mogelijk in. Er is altijd stroom en/of gas in jouw nieuwe woning aanwezig. Mocht je nog een energiecontract op een ander adres hebben, dan dien je dit zelf op te zeggen.

Zakelijk/MKB Delta

Heb je vragen over de zakelijke overstapprocedure naar Delta? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op voor een toelichting.