Prepaid energie - Alles Over Energie

Prepaid energie

contractalarm Terug

Koop je prepaid energie, dan koop je voor een bepaald bedrag aan gas en elektriciteit in voor je woning of bedrijfspand. Als je tegoed van de aangekochte prepaid energie bijna op is, krijgt je een seintje van de leverancier.

Na het ontvangen van dit seintje kunt u het tegoed weer opwaarderen, zodat u nooit zonder gas en elektriciteit komt te zitten.

Op dit moment is EnergieFlex de enige Nederlandse energieleverancier waarbij je prepaid energie af kunt nemen. Om gebruik te maken van prepaid energie van EnergieFlex, heb je altijd een slimme meter nodig.

Deze slimme meter wordt door de energieleverancier gebruikt om je verbruik te meten en je eventueel een seintje te geven als je bijna door uw prepaid energie heen bent.

Het voordeel van prepaid energie

Het afnemen van prepaid energie in een woning of bedrijfspand is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dit is niet voor niets. Neem je prepaid energie af, dan heb je namelijk meer grip op uw energiekosten.

Dit komt niet alleen omdat je zelf kan kiezen wat je wilt afnemen, maar ook omdat je door het afnemen van prepaid energie zuiniger omgaat met de elektriciteit en het gas.