NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is sinds 2005 actief op de Nederlandse energiemarkt. Door continu te blijven vernieuwen, de klantenservice zo uitgebreid mogelijk te maken en veel reclame te maken, wil de Nederlandse Energie Maatschappij haar marktaandeel verder vergroten. Je betaalt 1 factuur aan de Nederlandse Energie Maatschappij voor zowel de energiekosten als de kosten voor het transport/netbeheer.

Overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij, hoe verloopt dat?

Wil jij als consument ook profiteren van een voordelig energiecontract bij de Nederlandse Energie Maatschappij? Dat kan! De Nederlandse Energie Maatschappij zegt jouw huidige contract voor je op. Wettelijk is afgesproken dat de energieleveranciers de overstap zo soepel mogelijk laten verlopen. Zij zullen met elkaar afstemmen wanneer het huidige contract afloopt en wanneer het nieuwe contract kan starten. Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 6 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 6 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Wat gebeurt er na jouw aanvraag?

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail van ons met de bevestiging van jouw aanvraag. Je hoeft verder niets meer te doen. Wij versturen jouw aanvraag direct naar de Nederlandse Energie Maatschappij:

  • Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw nieuwe energiecontract per e-mail;
  • 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd;
  • Jouw huidige energiecontract wordt voor je opgezegd;
  • Rond de startdatum van jouw contract vraagt de Nederlandse Energie Maatschappij de meterstanden bij je op;
  • De overstap is voltooid, je start met besparen!

Verhuizen: nieuw energiecontract NLE

Ga je verhuizen of ben je onlangs verhuisd, dan kun je gemakkelijk een nieuw energiecontract voor jouw nieuwe woning aanvragen via ons. Het energiecontract gaat zo spoedig mogelijk in. Er is altijd stroom en/of gas in jouw nieuwe woning aanwezig. Mocht je nog een energiecontract op een ander adres hebben, dan dien je dit zelf op te zeggen.

Zakelijk/MKB NLE

Heb je vragen over de zakelijke overstapprocedure naar de Nederlandse Energie Maatschappij? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op voor een toelichting.