Energie Aanbieders Vergelijken – Meest Goedkope Aanbieder!

Energie aanbieders vergelijken

Wil je direct energie aanbieders vergelijken met elkaar? Online Energievergelijker heeft een overzicht van meer dan 30 goedkope energieaanbieders samengesteld, waarbij er voor ieder persoon en ieder huishouden een relevante actie is. Meer weten over de beste energie aanbieders voor jouw specifieke situatie, en welke actie voor jou het goedkoopst is? Lees hieronder verder, of vul direct de Online Energievergelijker in!Zoek nu je voordeel

laagste prijsgarantie energie
eneco logo
nuon logo
essent logo
greenchoice logo
energiedirect logo
oxxio logo


Beoordeeld in onze energievergelijker

eneco logo
7,6
nuon logo
7,7
essent logo
7,5
oxxio logo
7,3
greenchoice logo
8,6
eon logo
7,3

Zojuist overgestapt

Overstap cases

meer korting dan aanbieders
Doet wat ze moeten doen

Maar vreemd dat ze meer korting kunnen geven dan de aanbieders zelf.

– G. Vaak, Leiden

Bekijk case
Overstappen super makkelijk
Super makkelijk

Overstappen gaat super makkelijk en zonder zorgen. Ik ben tevreden.

– S. van Haaster, Den Helder

Bekijk case

Gegarandeerd de beste prijs

OEV brand

100% onafhankelijk vergelijken

huisje

Alle energieleveranciers onder één dak

verlichting

Nergens goedkoper

energiecontract

Onze overstapservice regelt jouw overstap

nooit zonder stroom

Kom nooit zonder stroom te zitten

Was de informatie op deze pagina nuttig?
Energie aanbieders
Beoordeel ons!

Waarom energie aanbieders vergelijken?

Het is belangrijk om jaarlijks goedkope energie aanbieders met elkaar te vergelijken. Sinds de open concurrentie op de energiemarkt zijn er elk jaar maatschappijen die met een nog scherpere aanbieding komen dan hun concurrenten. Je bevindt je tegenwoordig als consument in een machtspositie en je zou dief van jouw eigen portemonnee zijn als je hier niet gebruik van zou maken.

Zelfde energie, minder geld

De belangrijkste reden om vandaag nog energie aanbieders te gaan vergelijken, is dat je in principe bij iedere leverancier hetzelfde product krijgt. De stroom van Nuon is bijvoorbeeld niet anders dan de stroom van een energieaanbieder als Essent. De energieaanbieders kopen de energie namelijk in bij de stroomopwekker, waardoor het niet uit maakt welke partij je hiervoor kiest. Het belangrijkste is dat je een energie aanbieder kiest achter wiens bedrijfsvoering je staat, en bovenal natuurlijk de voor jou meest goedkope energie aanbieder! Energie is namelijk een grote kostenpost en het zou zonde zijn als je hier niet op zou besparen!

Wie is de voor mij goedkope energie aanbieder?

Wanneer je energie aanbieders met elkaar gaat vergelijken, staat het helemaal niet van tevoren vast welke actie voor jou het goedkoopst is; de meest goedkope energieaanbieder hangt af van de grootte van jouw huishouden en jouw verbruik. Wanneer je een gerichte schatting wilt maken van jouw verbruik in 2019, is het dan ook zaak te kijken naar jouw energienota van vorig jaar. Hierop staat het verbruik in elektriciteit (kWh) en gas (m3) vermeldt. Wanneer je deze getallen in kaart hebt gebracht, hoef je alleen nog maar de Online Energievergelijker in te vullen, waarna de voor jou goedkoopste energie aanbieder er vanzelf uitrolt! Natuurlijk is de meest goedkope energie aanbieder vergelijken niet alles. Om deze reden zijn er ook genoeg energie acties!

Actuele energie acties

Behalve lage energietarieven, kun je ook besparen met energie aanbieders vergelijken door middel van het vergelijken van acties. Zo bieden energie aanbieders acties in verschillende vormen en maten. De ene aanbieder biedt weer een gratis tablet, terwijl de andere leverancier weer een welkomstpremie biedt. Zo kun je op nog veel meer acties rekenen, met cadeau’s in de vorm van gift cards, cadeaubonnen en zelfs weekendjes weg. Vergelijk de energie aanbieder acties om tot de voor jou beste optie te komen.

Hoe verander ik van energieaanbieder?

Wanneer je energie aanbieders met elkaar vergelijkt, is het uiteindelijke doel om de meest goedkope energieaanbieder te vinden en uiteindelijk over te stappen. Overstappen van leverancier is makkelijker dan het lijkt; het wordt namelijk allemaal voor je geregeld. En wel in de volgende drie stappen:

  • Vul allereerst jouw postcode en jouwnummer in, alsmede een zo gericht mogelijke schatting van jouw verbruik. Hier kun je jouw energienota voor gebruiken.
  • De Online Energie Vergelijker rekent het exacte bedrag van jouw energierekening uit, opgedeeld per energie aanbieder. Hierin zie je wat je zult betalen bij een nieuwe energieaaanbieder, alsmede jouw besparing.
  • Vul het aanvraagformulier in en bevestig jouw aanvraag. Wij zullen vanaf hier de rest oppakken! We leveren de aanvraag af, zeggen het oude contract op en je ontvangt het verzoek van jouw nieuwe energie aanbieder om de actuele meterstanden door te geven.

Wil je toch nog aanvullende info over energie aanbieders vergelijken en het overstappen? Bel ons op via 020 531 76 74 en we helpen je verder!

Direct overstappen!

Heb jij energie aanbieders vergeleken en ben je een actie tegengekomen die jou wel kan bekoren? Mooi zo! Online Energievergelijker is voor openheid in de markt en wil dat jij de voor jou meest goedkope energie aanbieder kunt vinden. Direct overstappen? Vul het formulier in en begin met het vergelijken van energieaanbieders!


Leveranciers

eneco logo
nuon logo
essent logo
oxxio logo
huismerkenergie
budgetenergievergelijken
eon logo
energieflex-logo
greenchoice logo